Facebook

Airco computerlokaal

Computers produceren heel wat warmte. Airco in een computerlokaal vormt dan ook geen overbodige luxe. Als u kiest voor Frigo Noël & David, dan installeren wij in uw computerlokaal een energiezuinige airco die vele jaren probleemloos meegaat. Onze aircosystemen blinken bovendien uit door hun geluidsstille werking, waardoor de airco de rust in uw computerlokaal niet verstoort. Vertrouw op de ervaring en knowhow van Frigo Noël & David. Wij staan permanent stand-by om meteen langs te komen bij problemen. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.

De beste merken
Voor een betrouwbare werking plaatsen wij in uw computerlokaal airco van kwaliteitsmerken zoals het gekende merk General. Verder installeren wij ook systemen van Daikin, LG of Panasonic. In ieder geval gebruiken wij enkel A-merken die uiterst energiezuinig werken. Binnen dit assortiment hebt u de keuze uit talrijke wand- en plafondmodellen. Deze kunnen wij netjes wegwerken in het interieur.

Het juiste systeem
In onderling overleg met u kiezen we voor de beste en meest efficiënte koeling in uw computerlokaal. Aan de hand van het aantal computers en de situatie ter plaatse, berekenen we welke koelcapaciteiten dit lokaal vraagt. Wij installeren uw airco volledig bedieningsklaar en stellen het systeem op punt.

Uw vaste servicepartner
Al 45 jaar maken wij het verschil door onze klanten bij te staan als betrouwbare servicepartner. U kan altijd op ons beroep doen voor preventief onderhoud. Bij dringende problemen zijn wij 24 uur op 24 bereikbaar, ook tijdens de weekends. Wanneer noodzakelijk komen wij meteen ter plaatse.

45 jaar ervaring
Frigo Noël & David bouwde de afgelopen jaren heel wat ervaring en expertise op in het plaatsen en onderhouden van klimaatsystemen. Wij staan steeds open voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Samen bekijken we uw behoeftes, waarna wij een gedetailleerd voorstel uitwerken. Wij realiseerden al tal van projecten in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Contacteer ons.

 

 

Website by Tonc +