Facebook

Frigo Noël & David plaatst jouw warmtepomp in Mechelen en regio

Je bent een woning aan het bouwen of gaat een bestaande woning renoveren. Dan is het tijd om keuzes te maken. Ook in de manier waarop je jouw pand gaat verwarmen. Die keuze maak je niet zomaar. En terecht! Frigo Noël & David steekt graag een handje toe. 

 Een warmtepomp als evidente keuze voor jouw project 

 Een warmtepomp in jouw woning of zaak? Een logische keuze! Onze specialisten weten waarom een warmtepomp dé oplossing is voor jouw project. Want de voordelen van een warmtepomp tegenover een traditionele verwarmingsinstallatie zijn talrijk. Om maar te noemen: het veel hogere rendement van een warmtepomp, de besparing op je energiefactuur, de lage CO² uitstoot 

 Wij ontkrachten met de glimlach alle vooroordelen. En we adviseren jou met kennis van zaken over de ideale warmtetoepassing voor jouw woonst of kantoor in Mechelen en omgeving.  

 Professioneel advies over systemen en toepassingen 

 Uiteraard zijn er ook voor warmtepompen verschillende systemen op de markt. Een warmtepomp lucht-lucht werkt anders dan een warmtepomp lucht-water. Je kan je warmtepomp integreren of in opbouw plaatsen. Of had je bijvoorbeeld al gedacht aan een warmtepomp als alternatieve zwembadverwarming? 

Alles hangt af van jouw behoeftes en van de mogelijkheden van jouw woning. Wij werken een voorstel uit op jouw maat. En verliezen daarbij natuurlijk ook jouw budget niet uit het oog. 

 Een betrouwbare installateur met ervaring in het Mechelse 

 Een uitgebreid netwerk van klanten in Mechelen over heel België. Dat is wat je opbouwt na 45 jaar ervaring in koel- en verwarmingstechnieken. Een tevreden netwerk, in ons geval. Wij staan immers garant voor: 

Wij komen met plezier bij je langs voor een vrijblijvende offerte  

Website by Tonc +