Facebook

Koeling Antwerpen

Voor de aanschaf van een koeling nabij Antwerpen bent u bij Frigo Noël & David in Booischot aan het juiste adres. Wij bieden geventileerde koelcellen, vrieskamers en airconditioning aan voor diverse doeleinden zoals fabrieken, winkels en supermarkten.

Op maat
Voor de verkoop van een koeling vlakbij Antwerpen én de service achteraf zit u bij ons goed. Wij maken verschillende koel- en vriescellen op maat en naar de wensen van de klant. Eventueel kunnen we ook een koelkamer leveren met glazen venster, wat geschikt is als u de ruimte bijvoorbeeld als werkplek gebruikt. Ook houden wij ons bezig met airconditioning en ventilatie. De service van Frigo Noël & David staat in België goed bekend. Wij staan voor service 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Meer weten?
Wilt u meer weten over vriescellen of een koeling die verkocht worden nabij Antwerpen? Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die Frigo Noël & David al jaren biedt. Hier kunt u ook de verschillende koelkamers en airconditioningsystemen bekijken. Natuurlijk bent u ook welkom op de Blindejennestraat 19 in Booischot.

 

 

Website by Tonc +