Facebook

Zalig slapen met airco in je slaapkamer

Je bent gehecht aan je nachtrust. Terecht. Die zorgt er immers voor dat je fit en energiek aan je dag kan beginnen. De tijd is voorbij dat warme zomers garant stonden voor slapeloze nachten. In hedendaagse woningen begint airco een standaardoptie te worden. Frigo Noël & David helpt je van alle mogelijke vooroordelen af. 

 Airco in de slaapkamer, is dat geen overdreven investering? 

 Absoluut niet. Wij hoeven je weinig te vertellen over de veranderingen in ons klimaat. Dat heb je zelf al ondervonden. Wat we je wel kunnen vertellen, is dat onze airco’s zich dubbel en dik terugbetalen. Onze airconditioning systemen worden immers aangedreven door een lucht-luchtwarmtepomp. Een bijzonder energiezuinige manier om te koelen en tegelijk ook te verwarmen. Of het nu winter is of zomer, jij houdt je slaapkamer precies op temperatuur.   

 Airco in de slaapkamer, is dat niet ongezond? 

 Integendeel. Een professioneel geïnstalleerde airco, is helemaal niet schadelijk voor je gezondheid. Je kan er niet ziek van worden. Let wel, we benadrukken ‘professioneel geïnstalleerd’. Want daar wringt het schoentje wel eens. En dan loop je wel degelijk risico op een vervelende verkoudheid. Daarnaast, een lucht-lucht aircoheater ververst, ontvocht en filtert de lucht. Je zuivert je longen dus in je slaap.   

 Airco in de slaapkamer, maakt dat geen lawaai? 

 Onze aircosystemen produceren een geluidsniveau van amper 18 decibel. Dat is maar net hoorbaar. Geluidshinder zal je van je airco dus niet ondervinden.  

 Airco in de slaapkamer, geeft dat geen slechte geurtjes? 

 Waar oude systemen door een slechte afstelling soms nog geurtjes afgaven, is dat bij moderne installaties niet meer het geval. Bacteriën als legionella maken overigens ook geen kans. Water vernevelen doen onze systemen immers niet. 

 Onze experts helpen je graag de keuze te maken 

 Maak hier gerust een afspraak voor verder advies 

Website by Tonc +