Facebook

Meer dan 45 jaar ervaring als installateur van koelkamers in Antwerpen

Frigo Noël & David beschikt over meer dan 45 jaar ervaring als installateur van koelkamers in Antwerpen. Wij werken voor supermarkten, bakkers, slagers, restaurants, frituren, traiteurzaken,… Naast de installatie van de koelkamers in de provincie Antwerpen kunt u ook op ons rekenen voor het nodige onderhoud en snelle herstellingen. Contacteer ons.

Volledig op maat van de wensen en behoeften van onze klanten in de provincie Antwerpen, installeren wij kwaliteitsvolle koelkamers. Aanvullend op de koelkamers bieden wij in de provincie Antwerpen ook een complete onderhouds- en herstelservice voor deze koel- en vriestoestellen.

Aanvullend op een koelkamer hebt u als onderneming mogelijk ook behoefte aan één of meerdere van onderstaande koel- en vriestoestellen:

Voor vrijwel elk toestel kunt u naast de standaardmogelijkheden ook kiezen voor maatwerk.

Strenge selectie van kwaliteitsmerken

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken die uitstekende cijfers kunnen voorleggen op vlak van prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken al jarenlang nauw samen met onze vaste leveranciers om u de beste oplossing aan te bieden.

Full-service

U mag voor de plaatsing van koelkamers in Antwerpen rekenen op een volledige service. Allereerst staan we u bij met het nodige advies en alle calculaties voor een rendementsvolle koelkamer met een minimaal energieverbruik. Ook voor de installatie nemen wij alle zorgen op ons. Zo voorzien we wanneer nodig een elektriciteitsvoeding. Wij leveren uw koelkamer volledig gebruiksklaar op.

24 uur op 24 bereikbaar

Uw koelkamer moet altijd functioneren. U mag dan ook rekenen op een permanentiedienst. Wij staan 365 dagen op 365 tot uw beschikking. Bij ernstige technische problemen komen we meteen ter plaatse.

Vrijblijvend plaatsbezoek

Wenst u een koelkamer? Contacteer ons. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek. We bespreken uw wensen, waarna wij een technisch voorstel met prijsofferte uitwerken.

 

Website by Tonc +